LRC Naša pravna služba - 2897 klijenata i 149.657 pokrenutih postupaka naplate


LRC Naša pravna služba - 2897 klijenata i 149.657 pokrenutih postupaka naplate

Kao agencija za naplatu potraživanja poslujemo na području BiH već 16 godina i za taj period izrasli smo u jednog od lidera u svojoj djelatnosti.

Do sada je naše usluge koristilo više od 2.897 klijenata, kroz čiju smo saradnju pokrenuli preko 149.657 postupaka naših naplatnih procesa. Stvorili smo uigran i profesionalan tim koji posjeduje ogromno iskustvo u radu.
S obzirom na nebrojene kontakte s klijentima, dužnicima, međusobnu komunikaciju i podjelu iskustava..., teško možemo naići na situaciju kojoj već nismo svjedočili. U radu smo orijentisani na uspjeh, zadovoljstvo klijenta, brze i učinkovite rezultate, što dovodi do saradnje na obostrano zadovoljstvo i korist.

Kompletna komunikacija s dužnicima vodi se iz call centra i obavlja se prema unaprijed definisanim procedurama i pravilima, koji su kreirani u skladu sa svjetskim standardima agencija za posredovanje pri naplati potraživanja.

Kroz saradnju našim klijentima omogućavamo da značajno smanje troškove i povećaju efikasnost poslovanja, kao i da se u potpunosti posvete svojoj osnovnoj djelatnosti, a sve brige o naplati potraživanja prepuste nama.

Na osnovu posebno kreiranih rješenja za svaki predmet pojedinačno, smanjujemo rizik neuspjeha u vansudskoj i sudskoj naplati. Potraživanja se zasebno analiziraju, ocjenjuju i utvrđuje se vjerovatnoća naplativosti. Vrlo važan dio naše filozofije je dosljedna primjena savremene tehnologije, a posebno korištenje našeg online sistema za vođenje postupaka, kao i izvještavanje i komunikaciju.

Sistem ranog upozorenja daje nam mogućnost da, mnogo ranije nego što stvari izmaknu kontroli, dođemo do adekvatne informacije i reagujemo na vrijeme.

U kontaktima s dužnicima pridržavamo se svih zakonskih legislativa koje važe na području BiH, uključujući Zakon o zaštiti ličnih podataka, čime štitimo i sebe i klijenta od neželjenih posljedica saradnje. Prema dužnicima postupamo profesionalno, učtivo, ali i odlučno u cilju uspješnog obavljanja posla.

Dosadašnja iskustva govore da korištenje naših usluga ne dovodi do remećenja poslovnih odnosa, nasuprot tome, dovodi do uvođenja discipline plaćanja Vaših klijenata kroz buduću poslovnu saradnju.

Korisnici naših usluga su, između ostalih, i vodeće kompanije na tržištu iz sektora telekomunikacija, farmacije, građevine, transporta, trgovaca naftnim derivatima...

Bilo bi nam drago upoznati Vas s našim radom u osobnom razgovoru, gdje bismo Vam detaljno prezentovali naš rad, kapacitete i mogućnosti kojima raspolažemo.

POZOVITE NAS I DOGOVORITE SASTANAK 
SA NAŠIM PREDSTAVNIKOM
Besplatno se posavjetujte i dobijte detaljne informacije o mogućnostima naplate Vaših spornih potraživanja.
BESPLATNI INFO TELEFON: 0800 201 22
Podijeli na: