Za rast FMCG tržišta neophodna je uspostava category managmenta


Za rast FMCG tržišta neophodna je uspostava category managmenta Talk IN Business konferencija koja je održana u organizaciji InStore magazin i In Academy nastavak je panela drugog FMCG Summita na kojem se poslala jasna poruka da samo zajedno možemo doći do pravog rasta.


Kako bi došli do rasta nepohodna je uspostava catregory managmenta u BiH, zaključak je učesnika današnje konferencije. Centralno pitanje konferencije bilo je: Koji su prvi koraci koji se trebaju napraviti kako bi implemetirali zaključke sa FMCG Summita?"

Učesnici Talk IN Business konferencije koja je danas održana u organizaciji InStore magazina I In Akademije su eksperti iz oblasti Category Managementa mr.Samira Muratović iz oblasti CM & privatne robne marke, mr.Darko Vaselić ekspert za CM, mr. Sead Bašić, ekspert za CM & KA Management i mr. Bane Bodirogić ekspert za pravna pitanja.

Također konferenciji su prisustvovali i predstavnici kompanija koje se bave istraživanjem i savjetovanjem u ovoj oblasti: Nilsen, GfK, Ipsos, Valicon, LRC BIS. ‪
Podijeli na: